Dijete – Božji dar


Dijete Božji darDijete – Božji dar
Autor teksta: Dr. med. Antun Lisec, Požeška ul. 11, Vetovo 34335, HrvatskaMobitel: +385-91-571-2856. E-mail: antun.lisec@globalnet.hr

Ne spiralama
Ne pilulama
Ne prezervativima
Ne sterilizaciji
Ne umjetnim oplodnjama
Ne grijehu

* Spirala ubija djecu! Uz nju dolazi do začeća, ali djetešce najčešće umire u prvim danima, jer mu spirala ne dopušta usađivanje u maternicu. Ako je menstruacija izostala, to znači da je dijete ipak preživjelo. Mora mu se sačuvati život. Spirala zdravu ženu pretvara u bolesnicu (gnojenja u maternici, jajovodima i trbušnoj šupljini, krvarenja, bolovi, slabokrvnost…).

* Uz sve vrste antibaby pilula ipak često dođe do ovulacije i začeća. Međutim, dijete tada najčešće umire od gladi, jer pilule osuše žlijezde i smanje količinu hrane – glikogena u sluznici maternice. Izostanak menstruacije govori da je dijete ipak preživjelo. Abortus se ne smije učiniti niti tada.
Žene koje gutaju antibaby pilule, češće obole od raka dojke, kože i maternice, sklonije su moždanim i srčanim udarima, upalama vena s ugrušcima koji mogu izazvati emboliju, pojavi im se oštećenje jetre i vidnog živca, oslabljenje imuniteta itd. Antibaby pilule nisu rješenje niti za reguliranje nepravilnih menstruacijskih ciklusa.

* Do začeća i sličnog automatskog ubojstvenog učinka na dijete dolazi i uz većinu drugih tzv. “kontracepcijskih” sredstava. Isus je rekao: “Zaista, kažem vam, meni ste učinili koliko ste učinili jednome od ove moje najmanje braće” (Mt 25,40). Naą najmanji brat ili sestra je ono malo, tek začeto dijete. Ne smije ga se ubiti, bez obzira na situaciju. Ako imaš problema i treba ti pomoć, slobodno se javi u najbliži katolički župni ured i na adresu autora ovog teksta.
Treba imati povjerenja u dragoga Boga. Isus je doslovno rekao: “Ne brinite se tjeskobno i ne govorite: Što ćemo jesti, ili što ćemo piti, ili u što ćemo se obući?! – to sve tržae pogani – jer zna Otac vaš nebeski da vam je to sve potrebno. Zato najprije tražite kraljevstvo Božje i njegovu pravednost, a to će vam se nadodati !” (Mt 6, 31-33)

* Katolička Crkva je učiteljica vjere i morala. Ona trajno naučava neraskidivost povezanosti bračnog sjedinjenja sa začećem, pri čemu Bog daje dušu novom čovjeku. Obrazloženja se mogu naći u katoličkim dokumentima “Casti conubii”, “Humanae Vitae” i”Donum Vitae”. Tako su smrtni grijesi ne samo ubijanje nerođenog djeteta, nego i kontracepcija, sterilizacija i umjetna oplodnja kao npr. u epruveti i inseminacija. Rijetko koja djeca začeta u epruveti prežive. Čujemo da ih većinu pobiju, ili ih drže žive, smrznute u frižiderima.

* Ne smije se provoditi dijagnostičke procedure, kao ąto je npr. rana amniocenteza, kojima je cilj lov i odstrel bolesnih. Ne smije se ubijati niti bolesne! Nitko nije postao sretan ubojstvom čovjeka, ali se može postati sretan služeći životu bolesnika. Grijeh se nikada ne smije činiti. Grijeh nikada nije rješenje.

* Sv. Otac Papa Pio XI je u Enciklici “Casti conubii” u točki 56., protiv kontracepcije i protiv sterilizacije napisao: „ Svaka upotreba ženidbe gdje po čovječjem nastojanju biva bračni čin lišen svoje naravne sposobnosti da proizvede život, krąi Božji i naravni zakon i oni koji takvo što čine, kaljaju se ljagom teąkoga grijeha”.

* Oni koji proizvode, reklamiraju i raspačavaju prezervativ, krivi su ne samo za pomoć u izvođenju grijeha među kojima su bludnost, preljub, kontracepcija itd., nego su krivi još i za pružanje lažne sigurnosti da neće doći do zaraze. Naime, dokazano je da se tako ipak prenose AIDS, humani papiloma virus (HPV) koji izaziva rak maternice, Chlamydia Trachomatis, hepatitis, herpes genitalis, sifilis i razne druge bolesti.
Papinsko Vijeće za obitelj kroz dokument “Ljudska spolnost: istina i značenje” iz 1995. god. poručuje: “U tom kontekstu roditelji trebaju također odbiti promicanje takozvanog “safe sex-a” (“sigurnog seksa”) ili “safer sexa” (“sigurnijeg seksa”), opasne i nećudoredne politike, utemeljene na varljivoj teoriji da prezervativ može puržiti odgovarajuću zaątitu od SIDA-a (AIDS-a)”.

* U slučaju opravdanih razloga izbjegavanja začeća, prihvaća se suzdrľanost u plodne dane. Plodno i neplodno vrijeme se danas moľe jednostavno i pouzdano otkriti čak i u nepravilnim ciklusima uz pomoć prirodne Billingsove ili simpto-termičke metode. Seksualni ľivot se ne smije provoditi prije niti izvan onog braka kojega blagoslovi dragi Bog i koji je nerazrjeąiv do smrti jednoga od supruľnika.

* Osluąkujmo Boľji glas da shvatimo što bismo još trebali učiniti na zaštiti ugroženih života i moralnih vrijednosti. Javite se ako se želite uključiti u molitvene aktivnosti i post u tom smislu, odnosno ako želite surađivati.

Autor teksta: Dr. med. Antun Lisec, Požeška ul. 11, Vetovo 34335, HrvatskaMobitel: +385-91-571-2856. E-mail: antun.lisec@globalnet.hr

1 komentar (+dodaj svoje?)

  1. Nan
    lis. 03, 2018 @ 08:47:18

    PRAVO IME SPASITELJA
    Sveto Pismo predstavlja pravog Mesiju. Njegovo ime je YAHUSHA, što znači YAHUAH spašava.
    Hebrejsko ime Yahusha vrijedi za sve narode:
    YAHUSHA HA’MASHIACH the same yesterday, and today, and forever. (Cepher Bible, Hebrews 13,8 )
    Sotona je stvorio lažnog mesiju – Isusa Krista.
    Lažni mesija Isus vrlo se razlikuje od Istinskog Mesije Yahushe, u osobnosti, prirodi, u učenju i karakteru.
    Kome ćete pokazati svoju odanost i koga ćete slijediti?
    YAHUSHA MESIJA:
    Štovanje biblijskog Šabata, sedmog dana (Subote)
    Mrtvi spavaju u svojim grobovima čekajući uskrsnuće
    Izgubljeni će biti u potpunosti uništeni u ognjenom jezeru
    Izbjegavajte nečistu hranu (svinja, zec, mekušci…)
    YAHUAH je jedini Bog
    Blagdani: Pasha, Beskvasni kruh, Prvina, Pedesetnica,Pomirenje, Trube, Sjenica (praznici na koje se samo prisjećamo).
    Yahusha je uskrsnuo na Šabat (Subotu)
    Molitva Ocu Yahui u Ime Yahushe ili osobno Yahushi!
    Spasenje po milosti, po vjeri u Yahushu Mesiju, što rezultira ljubavlju i poslušnošću Yahuinim zakonima- 10 Zapovijedi (Izlazak 20:1-17)

    Lažni mesija ISUS KRIST:
    Štovanje nedjelje
    Mrtvi idu ravno u raj ili pakao
    Izgubljeni će gorjeti u agoniji zauvijek
    Jedite nečistu hranu
    Trojstvo – 3 boga
    Kršćanski blagdani: Poganski Božić, Uskrs, Valentinovo, Halloween, Svi Sveti, Lažni Veliki petak
    Isus je uskrsnuo u nedjelju
    Molitva Isusu, Mariji i mrtvim svecima
    Samo spasenje po vjeri i milosti, a ne zahtijeva poslušnost svim Yahuinim zakonima i grijeh je namjerno dopušten jer je milost sve što je potrebno.

    Odgovori

Komentiraj

Preoruke

Ovaj portal koristi i preporučuje Jutarnja Zvona web hosting

www.jutarnja-zvona.com

Ovaj portal koristi i preporučuje Jutarnja Zvona web hosting

Nadolazeći događaji