Moji posebni ljetni praznici – učenici 4. razreda o.š. Gornja Vrba


                                 Moji prazniciMoji posebni ljetni praznici

Završila je školska godina 3 r. u kojem je bilo super.Kada je trajala školska godina stalno sam mislila na školske praznike sve dok nisu stigli.Završila je školska godina,a praznici su počeli.već je polako spuštala se noć i došlo je vrijeme za spavanje.Kada sam legla mama je tihim glasom rekla : »Naspavaj se, sutra slijedi iznenađenje«. Odmah sam legla i čekala jutro da baš vidim kakvu »klopku« mama sprema ? Jutro je, netko zvoni, zvala sam mamu,. Ali nikog nije bilo kod kuće. Sišla sam do vrata i otvorila ih. Ispred njih tata, mama, sestra, i nekakva kutija. Nešto  je pjevalo, ali nisam znala što. I tata ispred vrata. Tata je radio daleko i nisam ga vidjela skoro pa 3 mjeseca. U početku sam bila ljuta jer mi nitko nije ništa rekao. Ali dobro uzela sam nakit i otvorila ga i u njemu su bila dva prekrasna goluba mira. To su bili moji posebni ljetni praznici.

Ivona Marušić, 4. razred o.š. Gornja Vrba

MOJ POSEBAN DOGAĐAJ S PRAZNIKA

Moji praznici su mi uvijek bili najbolji  ali ovaj mi je nekako najljepši, a evo i zašto:Sve su mi se želje ispunile osim jedne ali ta nije bitna.Mogao sam ići kod bratića kad god sam želio.Bio sam na bazenima i Poloju, na jezeru Petnji  i u raznim šumama.Bio sam s prijateljima i igrao sam playstation 2 i kompjuter sa stricem. Malo mi je bilo dosadno bez škole ali super sam se zabavio.Najbolje mi je bilo kad smo se ja i tata natjecali tko brže pliva,naravno da je on pobijedio.Tjedan dana prije škole nekako mi je bilo  najbolje i htio sam još jedan tjedan praznika.Ali da nisam išao u crkvu i molio se Bogu, ništa od toga ne bi bilo.Ovo su mi bili najbolji praznici.

                                                             Luka Đaković, 4. razred o. š. Gornja Vrba

Moj najljepši doživljaj na ljetnim praznicima

Moj  najljepši doživljaj na  ljetnim praznicima je kad sam prvi put otišla na plažu počela sam plivati.Kada sam izašla van iz mora otišla sam do mame  tada je se sestra Marija počela buditi.Kada  je se seka probudila  i ugledala me prvi put se počela smijati a taj njen osmijeh pokazala  je meni .Odmah  sam  mami rekla vidi mama seka se prvi put nasmijala.Odmah sam mame pitala  da odem ostalim sestrama da se  sestra  Marija  prvi put nasmijala.Kada sam došla kući sa plaže stavila sam sestra  na krevet i sjela. To nisam mogla vjerovati. Odjurila sam do kuhinje i rekla sam mami i sestra sjedi, dakle sestra je prosjedila, ali mama svi su mi praznici bili najljepši, ali ovo mi je poseban i prelijep. Također, svake nedjelje smo išli pozdraviti Isusa i pomoliti se za njega i našu obitelj. Ovo mi je najljepši doživljaj na ljetnim praznicima.

Daria Bubalo, 4. razred o. š. Gornja Vrba

                                               

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

Preoruke

Ovaj portal koristi i preporučuje Jutarnja Zvona web hosting

www.jutarnja-zvona.com

Ovaj portal koristi i preporučuje Jutarnja Zvona web hosting

%d bloggers like this: