Poslušnost roditeljima – kako ih slušamo – učenici 4. razreda Gornja Vrba


Moji roditelji

Kada pogledam u mamu i tatu srce mi zalupa kao da hoće izaći.Oni su mi sve kad pomislim na nešto lijepo.Svake večeri mama me poljubi i zagrli me.Djedu pomažem tako da mu donesem stolicu da sjedne ili mu donesem čašu vode.Moja obitelj i ja imamo nešto zajedničko.A to je ljubav koja se nikad neće srušiti.Na zidnom satu imamo malog anđela koji gleda u nas kako se igramo,zabavljamo i družimo.Kada sam išla na putovanje,mami,tati,bratu i sestri kupila sam im darove kao znak ljubavi prema svojoj obitelji.Nema ljepšeg  Božjeg dara od obitelji.

NIKOLINA JURĆ 4.RAZRED GORNJA VRBA

Kako poštivati  roditelje?

Moji roditelji meni uvijek žele sreću. Sve bi dali za mene. Uzvratiti ću im poslušnošću. Činiti ću dobra djela, pomagati ću im i činiti sve dobro na zemlji. Moliti ću se za njih. Žele mi sve dobro na svijetu jer me vole najviše od ičega. Brinuti ću se za njih kad budu bolesni. Biti ću njihova snaga i pomoć. Činiti ću dobra djela i pomagati kao Isus Krist. Slušati ću roditelje u Gospodinu jer je to pravedno.

Josipa Ključević,4. razreda Gornja Vrba

Poslušnost  roditeljima

Svoje roditelje  poštujem kao i Boga.Ja svojim roditeljima rado pomažem,slušam ih i družim se s njima.Svojoj majci zahvaljujem i  poštujem ju jer mi je oprala rublje, složila krevet, bila strpljiva u radu i uložila u mene mnogo ljubavi,povjerenja i brige.Što mi je čuvala tajnu: npr. kada sam dobila 1 iz matematike nije rekla tati jer bih vikao na mene.Svome ocu zahvaljujem što je blag prema meni,što ima povjerenja u mene,što ponekad samo on i brat se igraju sa mnom.A ne volim kod njih kada nemaju vremena za mene da se zajedno igramo.

Magdalena  Krajinović  4. razred   Gornja Vrba

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

Preoruke

Ovaj portal koristi i preporučuje Jutarnja Zvona web hosting

www.jutarnja-zvona.com

Ovaj portal koristi i preporučuje Jutarnja Zvona web hosting

%d bloggers like this: