Molitva za moju mamu,…To je ljubav veća od staroga slona, veća je od diva i Brunine čokolade!… – 2. raz. XI. osnovna škola – 2a


Moja mama

Ja volim svoju mamu od poda podruma sve do kraja svemira, ako ga ima! To je ljubav veća od staroga slona, veća je od diva i Brunine čokolade! Moja mama je brižna najviše na svijetu! Otkačena, svakakva je. Al' kad treba ozbiljna je! Šalimo se, smijemo se, igramo se, učimo, svašta zajedno radimo.

Karla Baričević, 2 a

Moja mama

Moja mama je najbolja mama na svijetu. Ja volim svoju mamu najviše na svijetu. Volim se sa svojom mamom šaliti. Ona je jako,, jako umiljata. Voli sve moje riječi. Šalimo se, igramo se i zezamo  se. Volim sve mamine riječi. Mama se voli zezati. Ja nju volim kao i Isusa. Kada me nema, traži me. Voli me najviše na svijetu.

Tea Liović, 2 a

Moja dobra mama

Moja mama je jako dobra. Svaki dan ona mi napravi fini doručak. Ja volim svoju mamu i svaki dan se igramo. I kad je dan i kad je noć i u dobu i u zlu ona će mi biti najbolja mama, baš kao i dragi Isus. Ja jako volim svoju mamu. Jako, jako da ne mogu ni opisati!

Bruno Štiglić, 2 a

Moja mama

Moja mama je dobra. Voli se sa mnom igrati. Ona mi ej jako draga. Ja nju volim i ona mene voli. Volim svoju mamu kad je sretna, a ne kad je tužna. To je moja najdraža mama na svijetu. Brine se o meni. Hrani me. I jedva čekam da završi nastava da vidim svoju najdražu mamu.

Leon Ljubičić, 2 a

Moja mama

Moja mama je najbolja mama na svijetu. Ona se zove Snježana. Ima smeđu kratku kosu. Uvijek se lijepo odijeva i voli haljine. Omiljene boje su joj žuta i zelena. Snježana je jako dobra, osjećajna i lijepa. Pomogne mi oko zadaće, voli me i tješi kada plačem. I ja mami ponekad pomognem čistiti i spremati. Sa svojom sestrom donesem cvijeće svojoj dragoj mami. Volim ju jer mi sve dopušta i kupuje. U ovom sastavvu želimreći koliko ju volim. I znam da je moja mama najdraža mama na svijetu. Znam da i druga djeca misle da su njihove mame najdraže. I ja mislim da je moja mama najdraža. Ja volim svoju dragu, jedinu i najdražu mamu.

Ema Ruhek, 2 a

Moja mama

Ja jako volim svoju mamu. Ona bi sve u životu učinila za mene i mog brata. Kad sam bolesna i kad padnem ona se brine za mene. Moja mama mi je najljepša na svijetu. Najljepše mi je kad odem u crkvu i pomolim se za mamu. Moja mama me uvijek ljubi, grli, čuva, mazi i brine se o meni. Ja volim svoju mamu najviše na svijetu.

Antonela Ravlić, 2 a

Mama je te volim

Mama hvala ti što si me rodila, što me hraniš, što me paziš i što me odgajaš, volim te ljubavlju iz svog srca hvala ti što mi kupuješ sve što ja želim. Volim tebe i obitelj naj više na svijetu. Volim vas obitelji vi ste mi uvijek na prvom mjestu.

David Šaravanja, 2 a

Moja mama

Ja volim svoju mamu tako što joj pokazujem svoju ljubav: ljubim ju, donosim joj petice iz škole i kažem ova petica je za tebe. Volim svoju mamu jako, jako. Tvoj sin Andrej ti kaže. Uvijek ću te poštovati. Ja svoju mamu, moju cijelu obitelj i Isusa volim najviše na cijelome svijetu. Ona mene isto tako poštuje i ljubi, voli. Zato i ja nju volim, poštujem i ljubim.

Andrej Brkić, 2 a

Moja mama

Moja mama je jako dobra. Ja ju volim zato što je super mama. Ona mi sve dopušta. Ima 41. godinu. Jako se volimo.Dobro se slažemo. Meni ona uvijek pomaže i svašta mi kupi. Moja mama je jako lijepa. Uvijek kada nešto ne znam mama mi pomogne. Želim da moja mama bude najsretnija mama u životu.

Lea Rukavina, 2 a

Oglasi

5 komentara (+dodaj svoje?)

 1. Petra.J.
  velj. 25, 2008 @ 10:49:26

  Mama volim te!
  Svim svojim srcem, i žao mi je ako te koji puta povrijedim.
  Nije namjerno, želim da nam bude lijepo i da se ne svađamo.
  KOKA!

  Odgovori

 2. marija
  ožu. 08, 2008 @ 01:16:45

  Za sve sto jesam ili se nadam da cu biti zahvalna sam svojoj andjeoskoj mami!

  Odgovori

 3. leon
  lip. 24, 2008 @ 16:07:58

  drago mi je sto ste objavili na +se sastave o mamama!!!puno vas pozdravljam

  Odgovori

 4. dora
  pro. 06, 2008 @ 22:43:16

  PA JESTE LUDI!!!!!!!!!MOJA MAMA JE IPAK NAJBOLJA MAMA NA SVIJETU HEHE!!!!!!!!!

  Odgovori

 5. 061217983
  tra. 17, 2009 @ 19:55:37

  moja mama se brine za mene i ako smo siromasno onami uvjek daje 2 km i ako ona nema sama za sebe 5 sam razred i ja bi za svoju mamu nesto uradio molim vas pomozite
  ps:nemogu vam reci ko sam ev vam moj broj mobitela 061217983

  Odgovori

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

Preoruke

Ovaj portal koristi i preporučuje Jutarnja Zvona web hosting

www.jutarnja-zvona.com

Ovaj portal koristi i preporučuje Jutarnja Zvona web hosting

%d bloggers like this: